Előfizetői tartalom

Hihetetlen, mi történt: szinte már nevetséges, mennyivel előrébb jár a Teslánál ez a cég

A már hosszú évtizedek óta Warren Buffett jobbkezeként szolgáló Charlie Munger tizenöt év távlatában is úgy gondolja, hogy a 2008-ban hozott döntése volt az élete egyik legjobb befektetői húzása, amikor is "rávette" a Berkshire Hathawayt, hogy fektessen be a BYD nevű kínai elekromos autógyártóba - ma a világ legtöbb villanyautót értékesítő vállalatáról beszélünk. De az azóta többszörös árfolyam mellett most is megéri vajon befektetni az óriáscégbe? Mit gondolnak erről az elemzők?

Élete legjobb befektetése? Soha semmi olyan jóhoz nem segítettem a Berkshire-t, mint a BYD - fogalmazott Charle Munger a Daily Journal éves közgyűlésén, amiben Munger igazgatói tisztséget tölt be. A 99 éves veterán guru megragadta a lehetőséget és méltatta a BYD dominanciáját a kínai elektromos járművek piacán: A BYD Kínában sokkal előrébb jár, mint a Tesla, ez szinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés