Előfizetői tartalom

Brutális számok érkeztek az otthonfelújítási támogatásról

Portfolio
A tavaly év végén zárult otthonfelújítási program utolsó hónapjában másfélszer annyi kérelmet adtak be a családok, mint a program teljes első évében. Ez több mint 100 ezer új igénylés beérkezését jelentette a program végeztével. A Kincstár megemelt létszámmal végzi az ügyintézést, amelynek eredményeként csaknem félévnyi otthonfelújítási kérelmet dolgozott fel másfél hónap alatt. A kifizetések folyamatosak, és a magyar családok 620 milliárd forintnyi támogatást kaptak - közölte a Magyar Államkincstár.

A program 2022. decemberi befejezését követően több mint 100 ezer otthonfelújítási kérelem várt elbírálásra, amelynek jelentős részét már feldolgozta a Kincstár. Annak érdekében, hogy az igénylők minél előbb megkapják a támogatás összegét, a Magyar Államkincstár megnövelt létszámmal és munkaidővel dolgozza fel az ügyeket és folyamatosak a kifizetések is. A Kincstár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés