Előfizetői tartalom

Morgan Stanley: ez egy bikacsapda, visszatérhet a medvepiac

Portfolio
További esés várhat az amerikai részvénypiacokra a Morgan Stanley szerint, mivel a gyenge vállalati eredmények és a magas kamatlábak nyomást helyeznek a piacra - írja a Fox Business. Michael Wilson, az Morgan Stanley vezető stratégája, a héten azt írta az egyik elemzésében, hogy a részvénypiac márciusban folytathatja a csökkenést.

Wilsont már egy ideje az egyik legnagyobb medveként tartják számon a piacon. Az elemzésében így fogalmazott: Mivel a részvénypiac a kimerülés jeleit mutatja a legutóbbi Fed-ülés után, az S&P 500 kritikus technikai támaszon áll. Tekintettel a vállalati eredményekkel kapcsolatos nézeteinkre, márciusban nagy a kockázata annak, hogy a medvepiac újból folytatódni fog - írta Wilson....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés