Előfizetői tartalom

Fókuszban a villamosenergia: újabb projekt indulhat Magyarországon

Portfolio
Az Astrasun Solar a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően arról tájékoztatja a befektetőit, hogy a kibocsátó 100 százalékos leányvállalata, a Solar Negyedik Kft. csatlakozási tervet nyújtott be az E.ON, mint hálózati engedélyes részére három darab, Szabadegyháza külterületén elhelyezkedő ingatlanon, összesen mintegy 12 hektár alapterületen létesítendő, 11,68 MW kapacitással rendelkező naperőmű közcélú villamos hálózati csatlakoztatása tárgyában.

A leányvállalat a csatlakozási terv E.ON általi jóváhagyására vonatkozó értesítést 2023. március 7-én vette át. A projekt kivitelezését a leányvállalat kizárólag azt követően kezdheti meg, hogy a MAVIR kibocsátotta acsatlakozási tervre vonatkozó teljes, a kiserőművi hálózatcsatlakozási szerződés megkötéséhez is szükséges jóváhagyását. A projekt kivitelezési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés