Előfizetői tartalom

Így indult az aukciós szezon – Mérsékelt eredmények a Christie’s és Sotheby’s árverésein

műtárgy.com
Mozgalmasan köszöntötte a tavaszt a művészeti világ, ugyanis február 28 és március 1 között minden szem Londonra szegeződött: az olyan aukciósházak, mint a Christie’s és a Sotheby’s egytől-egyig megtartották londoni modern és kortárs aukcióikat, azonban az eredmény elmaradt a várthoz képest. Az eladások mérsékeltek voltak mind az árak, mind a mennyiség tekintetében, amely felveti a kérdést, hogy vajon erre az aukciós tendenciára számíthatunk-e 2023 első félévében. A műtárgy.com beszámolója.

A Christie’s 20. és 21. századi aukciója (február 28.) A Christie's londoni árverési terme a 2023. február 28-i 20. és 21. századi esti árverésen. Forrás: Christie's A londoni Christie's február 28-án, kedd délután egy impresszionizmustól az ultrakortársakig terjedő, 20. és 21. századi aukcióval indította a tavaszi eladási szezont, ahol 64 tétel 106,1 millió fontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés