Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei kopasztják meg az államot ezzel a trükkel, ami bárkinek elérhető

Nagy Botond
Koronavírus, energiaválság, infláció: több oldalról támadták a megtakarításainkat az elmúlt években. Többen felismerték, hogy azok az összegek, amelyek egy éve még soknak számítottak, ma már jóval kevesebbet érnek, így egyre inkább fontossá váltak a különböző befektetési formák. Sokan azonban azt nem tudják, hogy a nyereségre 15%-os kamatadót kell fizetni, amely jelentősen csökkentheti a megszerzett összeget. Szerencsénkre létezik a TBSZ, amellyel kiküszöbölhető az adófizetési kötelezettségünk a befektetéseken nyert összeg után, ebben a cikkben erről a termékről gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat.

Gen Z Fest 2023 Neked is ott a helyed a Portfolio közelgő Gen Z Fest 2023 konferenciáján, ahol többek között a befektetésekről is rengeteget tanulhatsz! Információ és jelentkezés Az elmúlt hónapokban a magyar infláció tartósan az európai átlag fölé emelkedett: 2023 januárjában 25,7%-ot nőttek az árak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái