Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei kopasztják meg az államot ezzel a trükkel, ami bárkinek elérhető

Koronavírus, energiaválság, infláció: több oldalról támadták a megtakarításainkat az elmúlt években. Többen felismerték, hogy azok az összegek, amelyek egy éve még soknak számítottak, ma már jóval kevesebbet érnek, így egyre inkább fontossá váltak a különböző befektetési formák. Sokan azonban azt nem tudják, hogy a nyereségre 15%-os kamatadót kell fizetni, amely jelentősen csökkentheti a megszerzett összeget. Szerencsénkre létezik a TBSZ, amellyel kiküszöbölhető az adófizetési kötelezettségünk a befektetéseken nyert összeg után, ebben a cikkben erről a termékről gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat.

Gen Z Fest 2023 Neked is ott a helyed a Portfolio közelgő Gen Z Fest 2023 konferenciáján, ahol többek között a befektetésekről is rengeteget tanulhatsz! Információ és jelentkezés Az elmúlt hónapokban a magyar infláció tartósan az európai átlag fölé emelkedett: 2023 januárjában 25,7%-ot nőttek az árak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés