Előfizetői tartalom

JP Morgan: a rossz hír, az rossz hír, de a jó hír még rosszabb

Portfolio
Nagyon úgy tűnik, hogy a részvénypiacokon ismét az a narratív került előtérbe, hogy a rossz hír, valójában jó hír. A JP Morgan stratégája viszont azon a véleményen van, hogy rövidtávon valójában még a rossz hír is rossz hír lesz a piac számára, mivel az S&P 500 túlértékelt - írja a MarketWatch. A szakember arról is beszélt, hogy jöhet még új tőzsdei mélypont az év első felében.

Miután a Federal Reserve elnöke, Jerome Powell kedden azt nyilatkozta, hogy a központi bank kész visszatérni az agresszívabb kamatemelésekhez, ha a gazdasági adatok a továbbiakban is a vártnál erősebben alakulnak, természetes lenne azt gondolni, hogy a Fedhez hasonlóan a piac inkább is inkább rosszabb adatokat akar látni, nem pedig jobbakat. Vagyis a rossz híreknek lehetne örülni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés