Előfizetői tartalom

Itt egy lehetőség, amivel adómentességet és évi 100 ezer forintot kapsz, ha nyugdíjra gyűjtesz

Nehéz helyzetben vannak most a magyar fiatalok, ugyanis nemcsak a megtakarításaikat kell megvédeni az inflációtól, hanem a demográfiai adatok miatt a nyugdíjas éveikre is előre gondolniuk kell. Ma már több olyan konstrukció is a rendelkezésünkre áll, amelyekkel befektethetjük a felhalmozott pénzeinket, és rengeteg olyan is, amelyekkel a nyugdíjkorra takarékoskodhatunk. A kettő egyik ötvözete a nyugdíj-előtakarékossági számla, amellyel nemcsak mentesülhetünk a kamatadó alól, hanem akár a befizetett SZJA egy részét is visszaigényelhetjük.

Gen Z Fest 2023 Szeretnél többet megtudni a befektetésekről, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Gyere el a Portfolio május 10-i Gen Z Fest 2023 konferenciájára, ahol diákként még kedvezményt is kaphatsz a belépőjegy árából! Információ és jelentkezés A szakértők számára egyértelmű az, hogy a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés