Előfizetői tartalom

Minden versenyhatósági engedély megvan az Alteo-üzlet nyélbe ütéséhez

Portfolio
Az ajánlatban meghatározott összes versenyhatósági engedélyt megkapta a Mol RES, a Főnix Magántőkealap és a Riverland Magántőkealap az illetékes versenyhatóságoktól az Alteo felvásárlásának ügyében. Február elején az Alteo közzétette a vállalat igazgatóságának véleményét a kötelező nyilvános vételi ajánlat kapcsán, az igazgatóság a rendelkezésére álló dokumentumok és információk alapján nem javasolta az ajánlat elfogadását.

Korábban már többször is beszámoltunk róla, hogy a Mol RES Investments többedmagával kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett az Alteo által kibocsátott valamennyi, egyenként 12,5 forint névértékű, „A” sorozatú ALTEO törzsrészvény vonatkozásában, a kötelező nyilvános vételi ajánlatot a Magyar Nemzeti Bankidén február 3- án jóváhagyott. Az Alteo a vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés