Előfizetői tartalom

Kettős mozzanat – Pető István műveiből nyílik kiállítás a MissionArt Galériában

műtárgy.com
Régen találkozhatott már Pető István munkáival a hazai közönség, a mezőkövesdi születésű művész ugyanis már közel négy évtizede Franciaországban él és alkot. Éppen ezért a MissionArt Galériában március 21-től látogatható, Kettős mozzanat című tárlat nyugodtan nevezhető hiánypótlónak, a kortárs képzőművészet szerelmesei számára pedig valódi csemege.

A kiállítás az elmúlt tizenöt év terméséből válogat, az érdeklődők közel harminc művön keresztül kaphatnak betekintést Pető izgalmas grafikai gondolkodásmódjába. Külön érdekesség, hogy a grafikák mellett néhány festmény is bemutatásra kerül, így lehetőség nyílik a két, Pető esetében egymástól annyira nem is eltérő világ összevetésére. Ez már csak azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés