Előfizetői tartalom

Így veri a piacot pénzügyi részvényekkel a neves befektető, miközben csúnyán elbántak a bankpapírokkal

Portfolio
Az elmúlt napok eseményeit követően a pénzügyi részvényeket csúnyán megütötték a bankválsággal kapcsolatos befektetők aggályok miatt. Ennek ellenére a neves befektető, Cathie Wood mégis 20 százalékos hozamot tudott elérni rajtuk az idei évben. Wood titka, hogy nem a mainstream pénzügyi részvényekbe fektet be, ennek köszönhetően pedig az alapjának sikerült elkerülnie a szektort ért eladási hullámot.

Az ARK Invest ARK Fintech Innovation ETF-je (ARKF) idén a második legjobban teljesítő aktívan kereskedett ágazati ETF, és csak Wood ARK Next Generation Internet ETF-je (ARKW) van mögötte, amely 27,7 százalékkal emelkedett – írja az Investors.com. Mindezt érdemes úgy kontextusba helyezni, hogy az ARK Fintech Innovation ETF úgy teljesít kifejezetten jól, hogy a Financial Select...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés