Előfizetői tartalom

Egészégpénztár 2023: így kaphatsz olcsóbban magánegészségügyi ellátást

Egy tavalyi kutatás szerint a magyarok 91%-a gondolja úgy, hogy fontos az egészséges életmódra való megtakarítás, viszont csupán az állampolgárok egynegyede tesz félre erre a célra. A trend azonban folyamatosan javulni látszik, ugyanis egyre többen gondolják úgy, hogy tenniük kell az egészségmegőrzés anyagi feltételeinek biztosításáért. Erre az egyik legjobb módszer az egészségpénztár, használatával ugyanis egészségügyi célokra tudunk megtakarítani, ráadásul adóvisszatérítést is kaphatunk a befizetett összegre.

Gen Z Fest 2023 Ha szeretnél többet megtudni az öngondoskodásról vagy a befektetésekről, neked is ott a helyed a Portfolio május 10-i Gen Z Fest konferenciáján! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Az elmúlt években folyamatosan erősödik az a trend, hogy egyre több magyar választja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés