Előfizetői tartalom

Itt a legújabb rögzített árú energiaszerződés Magyarországon

Portfolio
A NAP igazgatósága tájékoztatja a tőkepiacot és a befektetőket, hogy a társaság együttműködési megállapodást kötött a Linamar Hungary-val, amely részeként a társaság hosszútávú villamosenergia adásvételi szerződések alapján (úgynevezett Power Purchase Agreement – PPA) mindösszesen 8 MW AC kapacitású naperőmű által megtermelt villamosenergia értékesítését vállalta a partner részére, ami a partner zöld stratégiai célkitűzéseiben kitűzött megújuló energiaforrásból származó villamosenergia fogyasztását elégíti ki. Az energiabeszerzési kérdésekről, hangsúlyosan a PPA konstrukciókról, külön is szó lesz a Portfolio április 18-i Vállalati Energiabeszerzés című konferenciáján, további részletek és jelentkezés itt.

A megállapodás első lépéseként a társaság az RM4 Kft által birtokolt 3 MW AC kapacitású naperőműpark közreműködésével 2023. márciusától szállít megújuló energiaforrásból származó villamosenergiát a partner számára. A hosszútávú villamosenergia értékesítési szerződés alapján a termelőcég vállalta, hogy 10 éven át, rögzített árfolyamon kizárólag...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái