Előfizetői tartalom

Itt a legújabb rögzített árú energiaszerződés Magyarországon

Portfolio
A NAP igazgatósága tájékoztatja a tőkepiacot és a befektetőket, hogy a társaság együttműködési megállapodást kötött a Linamar Hungary-val, amely részeként a társaság hosszútávú villamosenergia adásvételi szerződések alapján (úgynevezett Power Purchase Agreement – PPA) mindösszesen 8 MW AC kapacitású naperőmű által megtermelt villamosenergia értékesítését vállalta a partner részére, ami a partner zöld stratégiai célkitűzéseiben kitűzött megújuló energiaforrásból származó villamosenergia fogyasztását elégíti ki. Az energiabeszerzési kérdésekről, hangsúlyosan a PPA konstrukciókról, külön is szó lesz a Portfolio április 18-i Vállalati Energiabeszerzés című konferenciáján, további részletek és jelentkezés itt.

A megállapodás első lépéseként a társaság az RM4 Kft által birtokolt 3 MW AC kapacitású naperőműpark közreműködésével 2023. márciusától szállít megújuló energiaforrásból származó villamosenergiát a partner számára. A hosszútávú villamosenergia értékesítési szerződés alapján a termelőcég vállalta, hogy 10 éven át, rögzített árfolyamon kizárólag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés