Előfizetői tartalom

Újítás a Mol Limónál, ennek sokan örülhetnek

Portfolio
A Mol Limo új díjazást vezetett be, a közösségi autómegosztó új díjszabási rendszerében a bérlés díját ezentúl az eltelt idő helyett elsődlegesen a megtett út határozza meg, a percdíjak ezáltal kedvezőbbé váltak, olvasható a vállalat közleményében. Emellett a biztonság növelését szolgálja, hogy a kötbér ittas vezetés esetén 350 000 forintra nőtt.

A Mol Limo közösségi autómegosztó új díjszámítási rendszerének előnyei elsősorban a városi autóhasználat során, vagyis az autómegosztás elsődleges terepén jelentkezhetnek. A vonatkozó közlemény szerint akár 70%-kal csökkennek a perc- és óraalapú díjak, ezzel párhuzamosan pedig megjelenik a kilométer alapú árazás is. Így az utazás tényleges költsége döntően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés