Előfizetői tartalom

Állampapírba fektetnél? Van egy veszélyes pont, amire muszáj figyelned

Az állampapírok kifejezetten biztonságos befektetésnek számítanak: kiszámítható, legtöbb esetben kétszámjegyű hozamot is kínálnak szinte nulla kockázattal, ami a jelenlegi gazdasági környezetben rendkívül jó lehetőségnek számít. Az állampapírok népszerűsége és a viszonylag magas fokú biztonságuk ellenére az azonban mégsem mondható el, hogy ne lenne kockázat az idő előtti visszaváltásukban: már a vásárláskor érdemes néhány szempontot figyelembe venni, és ezek tudatában meghozni a döntést.

Gen Z Fest 2023 Gen Z Fest 2023 Neked is ott a helyed a Portfolio május 10-i Gen Z Fest 2023 konferenciáján, ahol többek között a befektetésekről is rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés A befektetők legnagyobb félelme Az államcsőd az állam részleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés