Előfizetői tartalom

Valódi sztár lett a forint - De meddig lehet ez még így?

Portfolio
Közel egyéves csúcsára erősödött a forint az elmúlt hetekben, kiváló teljesítményével idén már az egyik legjobban teljesítő deviza lett. Ennek ugyanakkor ára van: a rendkívül magas kamatok. Ezek után adódik a kérdés: vajon merre mehet tovább a közeljövőben és melyek azok a hazai és nemzetközi tényezők, amelyek meghatározzák a hazai fizetőeszköz kurzusának irányát. Egyáltalán miért reagál a forint ennyire érzékenyen minden piacbefolyásoló hírre? Következő ingyenes befektetői klubrendezvényünkön ezt a témát járjuk körbe három meghívott piaci szakértő segítségével.

Április 13-án 17:30 és 18:50 között újra ingyenes online klubot szervezünk a Portfolio Signature előfizetői program tagjai számára. A rendezvényen a forint kilátásait elemezzük a vezető tőkepiaci szakemberek segítségével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz, valamint érvényes Signature-előfizetéshez kötött. Mi az a Portfolio Signature online klubesemény? A Portfolio...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái