Előfizetői tartalom

Nyugdíjra gyűjtesz? Itt megnézheted, mennyit gombolnak le rólad

A megtakarítással egybekötött biztosítási vagy a pénztári szolgáltatások kiválasztásnál bizonyára mindenkinek az egyik legfontosabb szempont, hogy a termék minél olcsóbb legyen, azaz a lehető legkevesebbet vonjon le a szolgáltató a havi befizetéseinkből. Jó hír, hogy ma már minden megtakarításos életbiztosításnál és önkéntes pénztárnál kötelező feltüntetni a teljes költségmutatót (TKM), amelynek segítségével könnyebben össze tudjuk hasonlítani az ajánlatokat.

Gen Z Fest 2023 Ha fiatal felnőttként elveszettnek érzed magad a pénzügyi világban, gyere el a Portfolio Gen Z Fest 2023 konferenciájára, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Egy nyugdíjcélú megtakarítási termék akár több évtizedes elköteleződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés