Előfizetői tartalom

Kifakadt a neves pénzember: Viszlát szólásszabadság, helló marxizmus

Portfolio
Robert Kiyosaki, a Rich Dad Poor Dad szerzője áprilisban is rendkívül aktív volt a Twitteren, szokásához híven ebben a hónapban is számos megosztó posztot tett közzé a közösségi felületen. A Lehman Brothers-összeomlást előre látó guru elsősorban politikával átitatott témákban szólalt meg, de az arany és a bitcoin iránti elköteleződését is hangoztatta, amihez jó táptalaj volt számára az amerikai bankrendszer megingása a Silicon Valley Bank csődje után.

Árnyalódik a narratíva Tavaly év végén a Gazdag papa, szegény papa című bestseller írója töretlenül optimista volt az aranypiaci kilátások tekintetében, december végén az idei évre jelentős emelkedést vizionált a nemesfémek piacán, akkori véleménye szerint az arany akár a 3 800 dolláros szintekig is emelkedhet 2023-ban. I became a gold bug in 1972. I was a Marine pilot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés