Előfizetői tartalom

Adjunk nagyobb teret a nőknek – izgalmas programok a Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon nem csak nőknek

Portfolio
A nők művészetben betöltött szerepét helyezi fókuszba az idei Műtárgyak Éjszakája Fesztivál. A háromnapos programsorozat május 18-20. között kerül megrendezésre. Az 50 helyszínen megrendezett közel 100 változatos művészeti program közül jelentős számban találhatóak női művészeket és művészeti szereplőket, nőművészetet és nőket ábrázoló alkotásokat középpontba helyező események.

A Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idei tematikája a hölgyek művészetben betöltött szerepéből merít inspirációt. Kreatív kampányával és tematizált programjaival ünnepli a női művészeti szereplőket, legyen szó alkotókról, galeristákról, kurátorokról vagy múzsákról. A rendezvény a megbecsülés és elismerés mellett szélesíteni szeretné közönségének látóterét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés