Előfizetői tartalom

Reagált az MNB 300 milliós bírságára a bizalmi vagyonkezelő

Portfolio
A Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. határozottan visszautasítja a Magyar Nemzeti Bank állítását, miszerint bármilyen engedélyhez kötött tevékenységet a megfelelő engedély nélkül folytatna. Egyúttal értetlenül áll a kirótt példa nélküli megabírsággal szemben, amelyet egy olyan szolgáltatóra szabott ki az MNB, amely még általa is elismerten semmiféle anyagi előnyre nem tett szert az állítólagosan engedély nélküli kölcsönzési tevékenységből - derül ki a Primus Trust Portfolio-nak küldött közleményéből, melyet változtatás nélkül közlünk.

"Ezzel szemben kijelentjük, hogy kizárólag olyan bizalmi vagyonkezelői tevékenységet végzünk, ami az erre vonatkozó törvényi előírásoknak mindenben megfelel, rendelkezik a szükséges engedélyekkel, és igénybe veszi az összes rendelkezésre álló törvényes eszközt azért, hogy ügyfelei jogos érdekeit megóvja. Mindezek alapján határozottan visszautasítunk minden olyan, adott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés