Előfizetői tartalom

Összeálltak a csillagok, kilőtt az OTP

Portfolio
A tegnapi 3,5 százalékos emelkedést követően ma is remekül teljesít az OTP részvénye, kimondottan magas forgalom mellett zsákolják a befektetők a nagybank részvényét. Számos okot fel tudunk sorolni az emelkedés mögött, egyrészt technikai hatásnak is betudható a rali, de több kedvező történésről és megszólalásról is számot tudunk adni az OTP-vel kapcsolatban.

A tegnapi szárnyalás után ma is kifejezetten jól teljesít az OTP részvénye, már 2,5 százalékos pluszban van a bank árfolyama, a múlt hét csütörtöki 9 650 forintos lokális mélypont óta pedig már 13 százalékot emelkedett a jegyzés. Ahogy tegnap, úgy ma is kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a befektetők az OTP részvényét. Tegnap a rali apropóján készítettünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés