Előfizetői tartalom

Újra hódítanak a lakástakarékok: megnéztük, melyik a legjobb

Újra három szolgáltató érhető el a lakás-takarékok piacán, miután a Fundamenta évekig tartó egyeduralma után idén márciusban az OTP, majd május elején az Erste is piacra dobta az új termékét. A befizetéseinkre most akár 30%-os kiegészítést is kaphatunk, ezeket azonban nem szabad úgy tekinteni, mintha ugyanekkora hozamot biztosítanának. Legutóbb összehasonlítottuk az OTP és a Fundamenta termékeit, most megnéztük, az Erste hogyan kíván beszállni a versenybe.

Gen Z Fest 2023 Ha te is szeretnél tudatosabban mozogni a pénzügyeidben, legyél ott velünk a Portfolio május 10-i Gen Z Fest 2023 konferenciáján! Információ és jelentkezés A lakás-takarékpénztárak 2018-ig egészen jó befektetésnek számítottak, az állami támogatással működő termékek ugyanis akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés