Előfizetői tartalom

Elárulta a legendás befektető, mibe kell fektetni idén

Jó hangulatban telt a Warren Buffett által vezetett Berkshire Hathaway közgyűlése annak ellenére, hogy a befektető idénre gazdasági visszaesést jósol. Az "omahai orákulum" többek között a bankcsődökről, a dollár szerepéről, valamint a digitális fizetőeszközökről is elmondta a véleményét, de tanácsokat is adott a befektetésekkel kapcsolatban. Warren Buffettet és társát, Charlie Mungert órákon keresztül faggatták a részvényesek.

A dollár marad a trónon Bár a közgyűlés alapvetően jó hangulatban telt el, Buffett jövőképe az amerikai gazdasági helyzetről semmiképp sem tekinthető pozitívnak. Az „omahai orákulumként” is ismert befektető szélesebb körű visszaesésre számít az idei évben, hozzátéve, hogy az amerikai vállalatok többsége alacsonyabb nyereségről fog beszámolni, mint eddig - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés