Előfizetői tartalom

Közel 5 százalékos osztalék a Richternél - Mutatjuk, meddig csaphatsz le rá!

Portfolio
A Richternél rövidesen nagyságrendileg az OTP-vel azonos osztalékkifizetés jön - a gyógyszergyártó az egy részvényre jutó osztalékot 225 forintról 390 forintra emelte, azaz durván 30 milliárd forinttal többet fizet ki, mint egy évvel korábban. Cikkünkben megnézzük, hogy melyik az utolsó nap, amikor még osztalékért lehet venni a részvényt.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Richternél nagyságrendileg az OTP-vel azonos osztalékkifizetés jön, a gyógyszergyártó ugyanis az egy részvényre jutó osztalékot 225 forintról 390 forintra emelte, azaz durván 30 milliárd forinttal többet fizet ki, mint egy évvel korábban. A jelenlegi árfolyam mellett a 390 forintos részvényenkénti osztalék mintegy 4,6 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés