Előfizetői tartalom

Az egyik legismertebb mémből csináltak kriptót, pár nap alatt emelkedett 7000 százalékot

Portfolio
Bár az elmúlt időszakban jelentősen lecsökkent az érdeklődés az olyan spekulatív és extrém kockázatos eszközök iránt, mint az NFT-k és a dogecoinhoz hasonló mémkriptók, most újra fellángolt a régi tűz, hiszen a Pepe Frog néven ismert internetes mém által ihletett kriptovaluta árfolyama felrobbant az áprilisi indulása óta: közel 7000 százalékkal értékelődött fel, és a többi mémkriptó iránt is megélénkült az érdeklődés - írja a Reuters.

Április 16-án vezették be a PepeCoin nevű mémkriptót, amely a bevezetését követő 17 nap alatt közel 7000 százalékot ralizott, és így a token piaci értéke május 5-én elérte az 1,8 milliárd dollárt - derült ki a Coinmarketcap adataiból. Forrás: Coinmarketcap Pepe sikere más mémcoinokban is felpörgette a forgalmat, a Dune Analytics adatai szerint ezekben a tokenekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés