Előfizetői tartalom

Magyar blokkláncfejlesztők indítottak el egy új kriptós platformot

Portfolio
Magyar blokkláncfejlesztők ötlete nyomán és közreműködésével 15 ország több mint 7000 aktív felhasználójával startolt el a Mosaic Alpha Platform. Az IOS és Android felületre is optimalizált, kriptokosarak vásárlását támogató applikáció révén olyan új online felület született, amely lehetővé teszi az átlagos pénzügyi ismeretekkel rendelkező felhasználók számára is a biztonságos kriptobefektetést. A fejlesztők célja, hogy a jelenleg az Ethereum kompatibilis BSC blockklánchoz kapcsolt platform 2024-re saját blokkláncon fusson - olvasható a társaság közleményében.

A decentralizált pénzügyi rendszerek legfőbb előnye, hogy a tranzakciókban résztvevők között nincsenek közvetítők. Ennek innovatív informatikai megoldása a blokklánc, amely gyors, megmásíthatatlan, ezáltal biztonságos adattovábbítást tesz lehetővé. A globális virtuális térben a Binance blokklánc az egyik legstabilabb és legolcsóbb rendszer, amelyen átlagosan naponta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés