Előfizetői tartalom

Már csak pár napod maradt, hogy hozzájuss több százezer forint állami ingyenpénzhez

Már csak három nap maradt hátra az adóbevallás leadásáig, amit 2017 óta az eSZJA oldalnak köszönhetően pár kattintással is megtehetünk. Ilyenkor kell nyilatkozni arról is, hogy élni szeretnénk-e a nyugdíjcélú megtakarítások 20%-os adóvisszatérítésével, az egyszerűség ellenére azonban rengeteg ingyenpénzt hagynak veszni a nyugdíjcélra gyűjtők.

Akár 280 ezer forintot is visszaigényelhetünk Magyarországon több olyan nyugdíjcélú megtakarítási forma is létezik, amelyek segítségével egyenként 20%-ot összesen akár 280 ezer forintot is visszaigényelhetünk a befizetett adónkból. Ezek jelenleg az alábbi konstrukciók: az egészség- és nyugdíjpénztárak használatával kaphatjuk a legmagasabb, 150 ezer forintos adóvisszatérítést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés