Előfizetői tartalom

Megszólalt a sztárbefektető: ha eltévelyedsz ettől a szektortól, akkor tönkremész

Portfolio
Jim Cramer, a CNBC megmondóembere nemrég azt tanácsolta a befektetőknek, hogy figyeljenek oda és kerüljék el a veszteseket a tőzsdéken, mert idén kifejezetten sok olyan terület van, ami nem fog jól működni. A legbiztonságosabb hely az emberek pénzének a technológiai szektor a guru szerint, ezt a területet leszámítva nagyon óvatosan kell eljárni.

"Ha eltévedsz, veszítesz" - vélekedett Jim Cramer a jelenlegi részvénypiaci miliőről, kihangsúlyozva: Ez a meghatározó jellemzője ennek a piacnak, mert ha a technológiai szektor egy kis szeletétől eltévedsz, akkor tönkremész A piacon most jelentős veszteségeket elszenvedő iparágak közé tartozik a guru szerint az energia, a közművek, az egészségügy, az ingatlanok, a fogyasztói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés