Előfizetői tartalom

Oszlanak a felhők a Wall Street-en - Nagy rali után irány tovább felfelé?

Portfolio
Az amerikai tőzsdéket hosszú időn keresztül sújtó aggályok fokozatosan oszlanak el, ami arra késztet egyes Wall Street-i intézményeket, hogy felülvizsgálják a részvénypiacokkal kapcsolatos kilátásaikat, miközben a lakossági befektetők is egyre inkább felbátorodnak - írja a Reuters. Ezek a tényezők tovább fűthetik az elmúlt hónapokban látott ralit, bár azért nem mindenki optimista a Wall Streeten.

Az optimizmus alapvetően az amerikai gazdaság ellenálló képességére utaló jelekből, az adósságplafon emeléséről szóló megállapodást követő megkönnyebbülésből és a kamatemelési ciklus lehetséges lezárásával kapcsolatos várakozásokból ered. Ezek a tényezők felbátorították a befektetőket, ami abban is megmutatkozott, hogy az S&P 500 index az októberi mélypontja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés