Előfizetői tartalom

Egy techcég készül a magyar tőzsdére!

Portfolio
A vonatkozó közlemény szerint a tőzsdére készülő Enerhash Technologies energetikai startup a megújuló erőművek többletkapacitásait használja kriptobányászatra, mindezt károsanyagkibocsátás nélkül. A magyar techcég eddig közel 3 milliárd forint értékű magánbefektetést kapott infrastruktúra-fejlesztésre és adatközpont-beruházásra, tavalyi árbevételük meghaladta az 510 millió forintot, idén pedig ennek a megduplázása a cél. Következő lépésként pedig a részvénykibocsátásra készülnek – első körben a BÉT Xtrend tőzsdén.

Budapesten jelentette be befektetői és potenciális partnerei előtt az Enerhash Technologies, hogy megkezdte a cég felkészülését a BÉT Xtrend tőzsdei bevezetésére - a 2021-ben létrehozott társaság 2 év alatt jutott el eddig az állomásig. A cég globálisan terjeszkedik, Új-Zélandon a napokban kezdték meg működésüket, eddig több mint 1000 szervert és kapcsolódó infrastruktúrát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés