Előfizetői tartalom

Roham indulhat az utolsó hetekben a még szocho nélküli életbiztosításokért

Portfolio
Sietniük kell azoknak, akik tervezik biztosítói megtakarítás elindítását, de még nem kötöttek szerződést. Ha mentesülni szeretnének a megtakarítások kamatjövedelmére kivetett 13 százalékos szociális hozzájárulási adó (szocho) alól, a megtakarítást legkésőbb június 30-ig - a rendelet hatálybalépését megelőzően - el kell indítaniuk – hívta fel a figyelmet a Grantis.

Az egyszeri és rendszeres díjas életbiztosítások és nyugdíjbiztosítások is szocho-mentesek maradhatnak, amennyiben a megtakarító június 30-ig eljuttatja az aláírt ajánlatot a pénzintézethez. Az öngondoskodási tanácsadó több biztosítónál is érdeklődött, hogy meddig érkezhet be az ügyfelektől a véglegesített biztosítási ajánlat, ami szükséges a megtakarítás szocho...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés