Előfizetői tartalom

Történetének legnagyobb akvizícióját hajtja végre a Gloster

Portfolio
A Szilícium-völgyben és Londonban is aktív, 120 fős nemzetközi szoftverfejlesztő céggel bővül a Gloster csoport, olvasható a vonatkozó közleményben. A P92 IT Solutions megvásárlásával egy 30 éves múltra visszatekintő, Kaliforniában és az Egyesült Királyságban is saját leányvállalatokkal rendelkező erősíti a Gloster tőzsdei sztoriját, az akvizíciónak köszönhetően a Gloster csoport konszolidált árbevétele (magyar szabvány szerint) várhatóan mintegy harmadával, EBITDA-ja közel a felével növekedhet, az exportarány pedig már az idei év végén meghaladhatja a management előzetes 2025-ös várakozásait.

A Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán jegyzett Gloster igazgatóságának elnöke és a P92 IT Solutions tulajdonosai a mai napon a Gloster történetének eddigi legnagyobb akvizíciós szerződését írták alá. A szerződés zárását követően a budapesti székhelyű,de Szegeden is fejlesztőközponttal rendelkező IT cég 94%-a kerül a Gloster tulajdonába, annak angol és amerikai leányvállalataival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés