Előfizetői tartalom

Történetének legnagyobb akvizícióját hajtja végre a Gloster

Portfolio
A Szilícium-völgyben és Londonban is aktív, 120 fős nemzetközi szoftverfejlesztő céggel bővül a Gloster csoport, olvasható a vonatkozó közleményben. A P92 IT Solutions megvásárlásával egy 30 éves múltra visszatekintő, Kaliforniában és az Egyesült Királyságban is saját leányvállalatokkal rendelkező erősíti a Gloster tőzsdei sztoriját, az akvizíciónak köszönhetően a Gloster csoport konszolidált árbevétele (magyar szabvány szerint) várhatóan mintegy harmadával, EBITDA-ja közel a felével növekedhet, az exportarány pedig már az idei év végén meghaladhatja a management előzetes 2025-ös várakozásait.

A Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán jegyzett Gloster igazgatóságának elnöke és a P92 IT Solutions tulajdonosai a mai napon a Gloster történetének eddigi legnagyobb akvizíciós szerződését írták alá. A szerződés zárását követően a budapesti székhelyű,de Szegeden is fejlesztőközponttal rendelkező IT cég 94%-a kerül a Gloster tulajdonába, annak angol és amerikai leányvállalataival...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái