Előfizetői tartalom

Engedély nélküli pénzváltóra csapott le az MNB

Portfolio
Az MNB vizsgálata nyomán 12,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a JOLLY JOKER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-re annak jogosulatlan kiegészítő pénzügyi tevékenysége miatt. A társaság korábban jogszerűen működött, később azonban – miután a kiemelt közvetítői jogviszonya megszűnt – engedély nélkül folytatta a pénzváltási tevékenységét - közölte az MNB.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) – helyszíni ellenőrzést és próbaügyletkötést is magába foglaló – piacfelügyeleti eljárást folytatott a budapesti JOLLY JOKER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nél (JOLLY JOKER Kft.) annak megállapítására, hogy a társaság végez-e jogosulatlanul, a jegybank engedélyéhez kötött – a hitelintézeti törvényben nevesített – kiegészítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés