Előfizetői tartalom

Romániában terjeszkedik Magyarország egyik legnagyobb agrárcége

Portfolio
Romániában folytatja terjeszkedését Magyarország legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedője és piacvezető takarmánygyártója, az UBM Holding. A cégcsoport romániai leányvállalata, az UBM Agri Trade június 15-én egy összesen több mint 104 ezer négyzetméter alapterületű, 30-50 ezer tonna mezőgazdasági termény raktározására alkalmas telepet vásárolt Budești városában.

Az UBM Agri Trade az eddigiekben kizárólag takarmányalapanyag-kereskedelemmel foglalkozott. Az UBM bukaresti székhelyű leányvállalata az új raktárbázist az egyre jelentősebb volumenű kereskedelmi tevékenysége során beszerzett, saját tulajdonában lévő gabona és egyéb takarmány-alapanyagok tárolására, illetve – szabad kapacitás esetén – a szerződött partnerek részére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés