Előfizetői tartalom

Folytatódik a pereskedés a világ legnagyobb kriptotőzsdéjénél

Portfolio
A Binance és az amerikai értékpapír-felügyelet közeledik egy megállapodáshoz, ami alapján rövid távon csak az amerikai leányvállalat, a Binance US alkalmazottai férhetnek majd hozzá az ügyfelek pénzéhez - derül ki a CoinDesk jelentéséből. A megállapodáshoz még egy szövetségi bíró jóváhagyására van szükség, a deal megakadályozná, hogy az anyacég (Binance Holdings) dolgozói hozzáférjenek a tárcák privát kulcsaihoz, a hardvertárcákhoz vagy az Amazon Web Services eszközeinek hozzáféréséhez. Mindez azután történt, hogy a múlt hét elején az amerikai tőzsdefelügyelet keményen nekiment a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének számító Binancenek, és a legnagyobb amerikai kriptotőzsdének számító Coinbase-nek is.

Nemrég a CoinDesk értesülései alapján a Reuters arról számolt be, hogy a Binance, a BinanceUS és az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) közelednek a megállapodáshoz annak biztosítására, hogy rövid távon csak a Binance.US alkalmazottai férhessenek hozzá az ügyfelek pénzéhez. A javasolt megállapodás, amelyhez még az ügyet felügyelő szövetségi bíró jóváhagyása szükséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés