Előfizetői tartalom

Új vagyonkezelő cégbe csoportosítja át AutoWallis részesedését a Wallis csoport

Portfolio
Technikai jellegű átcsoportosítást hajt végre befektetései között a Wallis csoport, amikor a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett AutoWallisban meglévő többségi részesedését egy új vagyonkezelő társaságba helyezi át, olvasható a BÉT oldalán. A tranzakcióval a Wallis csoport részesedése nem változik a vállalatban, annak célja, hogy a jövőben egy társaságba rendezze a nyilvános társaságokban fennálló részesedéseit, illetve azon vállalatait, melyek az IFRS szabályok szerint készítik beszámolójukat.

A vonatkozó közlemény értelmében továbbra is hosszú távú, stratégiai befektetésként tekint a Wallis csoport az AutoWallis-ban meglévő részesedésére azt követően, hogy az eddig a Wallis Asset Managementen keresztül fennálló többségi részesedésének jelentős, az AutoWallis 50,8 százalékot meghaladó részvénycsomagját a Wallis Tőkeholdingba csoportosítja át. A most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés