Előfizetői tartalom

Hatalmas beruházást tervez a Volkswagen

Portfolio
A Németország legnagyobb autógyártójának számító Volkswagen nemrég bejelentette, hogy egymilliárd eurós beruházást tervez Dél-Amerikában, amelynek fókuszában az elektromos és a rugalmas üzemanyaggal működő (flex-fuel) járműmodellek bevezetése fog állni. A vállalat célja, hogy 2027-ig 40 százalékkal bővítse piaci jelenlétét Brazíliában, a régió legnagyobb piacán.

A Volkswagen, Németország vezető autógyártója bejelentette, hogy egymilliárd eurót kíván a dél-amerikai piacon befektetni, számolt be róla a Reuters. Ez a jelentős beruházás elsősorban az elektromos és rugalmas üzemanyaggal működő járműmodellek bevezetésére irányul majd a régióban. Az autóipari óriás ugyancsak felfedte Brazíliára vonatkozó ambiciózus növekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés