Előfizetői tartalom

Nagy dobás az Alteónál, megduplázzák a naperőművi portfóliót!

Portfolio
Az igazgatóság jóváhagyását követően saját beruházásban és kivitelezésben épít Nógrád megyében új naperőművet az Alteo - olvasható a BÉT oldalán. A 17 millió eurót meghaladó, évente több mint 10 ezer háztartás villamosenergia-igényét fedezni képes fejlesztéssel a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat saját naperőművi portfóliója a kétszeresére nő.

A tervek szerint – a várhatóan szeptemberben induló kivitelezés lezárását követően – 2024. második félévétől kezdhet el termelni a Nógrád megyei Tereske község határában az Alteo 20 MWe névleges teljesítményű naperőműve. Az Alteo még 2022-ben vásárolta meg az Edelyn Solar naperőmű fejlesztésére irányuló projektjét. A társaság idén májusban már arról tájékoztatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés