Előfizetői tartalom

Jönnek végre a várva-várt inflációs számok, mibe kell most fektetni?

Portfolio
Még június elején használta először a "Magnificent Seven", azaz magyar megfelelőjeként a "hét mesterlövész" elnevezést Jim Cramer azon vállalatok együttesére, amelyek szerinte a leginkább profitálhatnak a tőzsdéken berobbant AI-őrületből. Cramer a Microsoftot, az Apple-t, az Nvidia-t, az Amazont, a Metát, a Teslát és az Alphabetet tartotta tehát akkor a legígéretesebb választásnak - a legfrissebb megnyilvánulása szerint úgy tűnik, hogy ez nem változott a mögöttünk álló szűk másfél hónapban és a ma esedékes, vélhetően sok port felkavaró inflációs adatok közlése előtt is ezeket a papírokat javasolta vételre.

"Annyira bosszantó itt állni és azt mondani, hogy csak maradj a Hét Mesterlövésznél és a társainál" - mondta Jim Cramer, hozzátéve, hogy mindig könnyebb olyan részvényekről beszélni, amiknél biztosra lehet venni, hogy az elemzői célárak mind magasabbra és magasabbra tűznek. Olyan átkozottul könnyű a "Hét Mesterlövészre" fogadni, mert úgy tűnik, hogy mindig minden jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés