Előfizetői tartalom

Valósággal felrobbant egy kriptovaluta árfolyama

Portfolio
Valósággal kilőtt az XRP kriptovaluta árfolyama az elmúlt órákban, a csúcson 96 százalékos pluszban is járt a jegyzés. Ezzel a piaci kapitalizáció szerinti legnagyobb kriptovaluták közül messze a legnagyobb mértékű emelkedést láthattunk a coinnál, miután egy amerikai bíróság úgy döntött, hogy az XRP tokenek tőzsdéken történő értékesítése nem minősül befektetési ügyletnek.

Az XRP kriptovaluta árfolyama 96 százalékos ugrással egészen 93,8 centig szárnyalt, jelenleg pedig 67 százalékos pluszban van a jegyzés. A mostani árfolyam a legmagasabb szint 2022 áprilisa óta. Az árfolyam nem mindennapi megugrása közvetlenül azután következett be, hogy New York déli körzetének kerületi bírósága kimondta, hogy "az XRP digitális eszköz tőzsdéken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés