Előfizetői tartalom

Elárulta a legnagyobb félelmét Jim Cramer

Portfolio
Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője nemrég azt hangsúlyozta, hogy szerinte a diverzifikáció a sikeres portfólióépítés kulcsa a tőzsdei befektetés során. Cramer a Cathie Wood által menedzselt ARK és a Larry Fink vezette BlackRock stratégiáját hasonlította össze azzal a céllal, hogy érzékeltesse, szerinte miért a diverzifikáció általában a legjobb stratégia a hosszú távú profit eléréséhez.

A megmondóember szerint nem ajánlott mindössze pár részvényre korlátozni a befektetésre szánt összeget a tőzsdéken, ha ugyanis ezek a papírok éppen rosszul teljesítenek, akkor közben akár "egy egész csodálatos eszközosztályról" lemaradhatunk. És ez az én félelmem. Ez a legnagyobb félelmem. A Blackrock diverzifikált stílusa ennek a félelemnek az ellenszere. - hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés