Előfizetői tartalom

Megvan a háború dollármilliárdokat kaszáló titkos nyertese

Portfolio
A General Dynamics szerdán megemelte éves bevételi előrejelzését, mivel az üzleti repülőgépek és a katonai felszerelések iránti kereslet rugalmas maradt, így részvényei 3%-kal emelkedtek a korai kereskedésben. A vállalat most a korábbi 41,2 milliárd dollárról 41,3 milliárd dollárra emelkedő 2023-as bevétellel számol, amely megközelítőleg 42,45 milliárd dollár lesz. A cég bevételeit jelentősen növeli, hogy az egész világ fegyverkezési láz tombol az ukrajnai háború miatt.

A General Dynamics, egy jelentős repülőgépgyártó és védelmi vállalat az üzleti repülőgépek és katonai felszerelések iránti rugalmas kereslet miatt megemelte éves bevételi előrejelzését. A kereskedelmi repülések fellendülése és a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos környezetvédelmi aggályok ellenére az amerikai vállalatok, különösen a Fortune 500-as cégek részéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés