Előfizetői tartalom

Drágul a lottózás Magyarországon

Portfolio
Szeptembertől emelkedik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is, a legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti.

Szeptembertől egységesen 50 forinttal változik a legismertebb számsorsjátékok alapdíja. Az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapdíjának változásával párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában. Az Ötöslottó esetében például átlagosan 17%-kal fognak nőni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés