Előfizetői tartalom

440 milliárd forintos szupernyereményért izgulhatnak a "Mega Millions" sorsolásán

Portfolio
Az amerikai Mega Millions lottó jackpotja a becslések szerint 1,25 milliárd dollárra emelkedett, ami a játék történetének negyedik legnagyobb nyereménye. A szelvénytulajdonosok több államban is türelmetlenül várják a péntek esti sorsolást, remélve, hogy megkaparinthatják a hatalmas nyereményt, amely - ha azonnali kifizetést kérnek - körülbelül 625,3 millió dollár készpénzt ér - számolt be a Reuters.

A Mega Millions lottó jackpotja a becslések szerint 1,25 milliárd dollárra emelkedett. A péntek estére kitűzött sorsoláson a szelvénytulajdonosok feszült figyelemmel várják, hogy övék lesz-e a főnyeremény, amire 1:300 millióhoz az esélyük. A jackpot értéke körülbelül 625,3 millió dollár készpénzben, ez a Mega Millions történetének negyedik legnagyobb jackpotja. A nyereményhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés