FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

Meglepően őszinte vallomást tett az ultragazdag milliárdos: így éli az életét

Portfolio
Ha luxuskiadásokról van szó, a milliárdos Mark Cuban alacsonyan húzza meg a határokat: nem vesz yachtot, nincs szüksége komornyikra és a családja saját magának mossa ki a ruháit. Pedig a mintegy 5,1 milliárd dollárra becsült vagyona alapján ennél jóval nagyobb kiadásokra is telne neki. Szeretne ugyanaz az ember maradni, aki szegényen és középosztálybeliként volt, mielőtt gazdag lett - árulta el egy interjúban Cuban.

Én csak megpróbálok ugyanaz az ember lenni, mint aki voltam, amikor szegény, középosztálybeli voltam, és amikor gazdag lettem - mondta a 65 éves Cuban a "The Really Good Podcast"-nek csütörtökön. "Az egész ötlet, hogy vegyek egy jachtot... én ezt nem tenném". Cuban, a brilliáns vállalkozó és startup befektető a Forbes szerint 5,1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés