Előfizetői tartalom

Véleményt mondott az Alteóról az MBH

Portfolio
A vállalat gyorsjelentését követően az MBH bank szakértője friss elemzéssel jelentkezett az Alteoval kapcsolatban, melyben a megváltozott kamatlábak és a társaság nettó adósságállománya miatt kis mértékben csökkentette korábbi célárát. A szakértő által megjelölt célár mindenesetre a jelenlegi szinthez képest 45 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A második negyedéves gyorsjelentés ismeretében közzétette a legfrissebb elemzését az MBH bank elemzője az Alteo részvényéről, aminek fontosabb pontjai és megállapításai a következők voltak: Az eredmények tekintetében kiemelte az elemző, hogy a társaság árbevétele 55 százalékkal nőtt, EBITDA soron pedig 8 százalékos volt a növekedés a bázisidőszakhoz képest....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés