Előfizetői tartalom

Jövőre már osztalékot is fizethet az OXO Technologies

Portfolio
Az OXO Technologies idei első félévi tőzsdei beszámolója szerint a befektető társaság a szektort érintő gazdasági kihívásokra megfelelő stratégiával hatékonyan reagált, az iparági szereplők élesedő versenyében megszilárdította kedvező helyzetét – előkészítve ezzel a más külföldi nyilvános piacon történő új kibocsátást és a jövő évben esedékes potenciális osztalékfizetést is. A félév 1 092 018 eurós pozitív adózás előtti eredménnyel zárult, eszközállománya pedig 1,9 millió euróval növekedett tovább, nagyságrendileg 16 millió euróra.

A társaság a féléves jelentésében azt is jelezte részvényeseinek, hogy amennyiben 2023 második félévében is fenn tudja tartani gazdálkodási eredményeit, 2023-as üzleti éve után 2024-ben már osztalékfizetést is biztosíthat részvényesei számára. A cégcsoport 2023-as üzleti stratégiáját az önfenntartó működésre és a befektetői számára potenciálisan biztosítandó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés