Előfizetői tartalom

Fókuszban a kortárs műgyűjtés legizgalmasabb kérdései - szeptemberben ismét Art Collector Workshop

műtárgy.com
Az Art Advisory Budapest idén ősszel ismét elindítja interaktív Art Collector Workshop képzését, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat sajátíthatják el a szakma legjobbjaitól. A hiánypótló tanfolyam workshop sorozat célja, hogy megkönnyítse a műtárgygyűjtés és vásárlás folyamatát, kezdő és tapasztalt műgyűjtők számára egyaránt hasznos és hiteles képet adjon a kortárs hazai, illetve nemzetközi műtárgypiac jelenlegi helyzetéről.

Sokféle motivációból fordulhatunk a művészet és műgyűjtés felé.  A műtárgypiac útvesztőjében azonban gyakran válhat nehézkessé az eligazodás. Már az első alkotás megvásárlása is számtalan kérdést vethet fel. A minket körülvevő tárgyak többségével ellentétben egy műalkotás hosszabb távon válik a mindennapi életünk kísérőjévé, és kisugárzása révén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés