Előfizetői tartalom

Új vállalat érkezhet a magyar tőzsdére!

Portfolio
A Balogh Petya vezetésével indított STRT Holding a tőzsdére lépést megelőzően, zártkörű tőkeemelés során 1,15 milliárd forint forrást vont be magánbefektetőktől. A vonatkozó sajtóközlemény értelmében ez volt az Xtend piac történetében a legnagyobb összegű, bevezetést megelőző, intézmények részvétele nélküli tőkebevonás. A befektetők jelentős része a hazai startup ökoszisztéma kulcsfigurája.

Balogh Petya és társbefektetői 2023 tavaszán indították el a STRT Holdingot, mellyel egyik törekvésük, hogy piaci finanszírozást nyújtsanak, és megfelelő tudástranszfert biztosítsanak a korai fázisban lévő, nemzetközi ambícióval rendelkező startupoknak Magyarországon és a közép-európai régióban - olvasható a vonatkozó sajtóközleményben. Másik céljuk a BÉT Xtend...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés