Előfizetői tartalom

Tagadja Kína az iPhone-okkal kapcsolatos vádakat

Portfolio
Kína nem vezetett be olyan törvényt vagy rendeletet, amely megtiltaná a kormányzati alkalmazottaknak, hogy külföldi telefonokat használjanak vagy vásároljanak - közölte a kínai külügyminisztérium, reagálva azokra a múlt heti médiajelentésekre, amelyek szerint a kormányzati alkalmazottaknak megtiltották az Apple iPhone-ok használatát.

Kína nem hozott olyan törvényeket vagy rendeleteket, amelyek tiltanák a külföldi márkájú mobiltelefonok, például az Apple mobiltelefonok vásárlását és használatát - mondta a külügyminisztérium szóvivője Pekingben egy tájékoztatón. Az Apple részvényei a múlt héten 4 százalékot zuhantak, miután a The Wall Street Journal az ügyet ismerő személyekre hivatkozva arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés